Happy@Home

Brooklyn

De natuurlijk stoer collectie

De natuurlijk stoer collectie

Brooklyn natuurlijk stoer
Opvallend aan de Brooklyn collectie is de warme stoere uitstraling en de eigentijdse combinatie van hout en metaal. De meubels uit deze collectie zijn gemaakt van eikenhout en eikenfineer, afgewerkt in de kleur Railway Brown, dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling. De metalen accenten geven de meubels een stoere finishing touch

Mooi natuurlijk
De meubels uit de Brooklyn collectie zijn gemaakt van eikenhout en eikenfineer. Eikenhout heeft een prachtige nerfstructuur die dankzij de afwerking in de kleur Railway Brown goed tot zijn recht komt. Dankzij de strakke lijnen van deze collectie en het ontbreken van tierlantijnen, wordt de natuurlijke uitstraling van het hout benadrukt en heeft de collectie een mooi eigentijds design.

Praktische details
Een aantal meubels, zoals de dressoirs, lowboards en eetkamertafels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Praktisch en sfeervol is de geïntegreerde ledverlichting in een aantal kasten. Dankzij het soft-closing systeem sluiten laden en kastdeuren bijna geruisloos.

Stylingtips
Stylingtips

Ben je een liefhebber van de natuurlijke woonstijl?

Combineer de robuuste houten meubels dan met natuurlijke materialen zoals wol, linnen en katoen met grove weefsels. Groen mag niet ontbreken in dit interieur, kies daarom voor een paar mooie groene planten. Style het interieur af met manden, vachten en een mooi wollen vloerkleed.

Natuurlijke materialen zoals wol, vachten en (vergrijsd) hout zie je terug in de landelijke woonstijl. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van linnen en katoen, grove weefsels en smeedijzer. Tegenwoordig zie je ook veel sloophout. Op de vloer vind je hout, eventueel in whitewash of een stenen vloer. De wanden zijn gemetseld of gestuct en geschilderd in lichte kleuren (vaak kalkverf). De meubels mogen grof en robuust zijn, een gladde afwerking hoort niet thuis in de landelijk interieur.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Alle woonstijlen