Happy@Home

Janella

Een eigentijds natuurlijk design

Janella collectie

De meubels uit de Janella collectie hebben een eigentijds natuurlijk design. De meubels zijn gemaakt van eikenfineer en afgewerkt in de kleur Choco Brown. Dankzij de fraaie structuur heeft elk meubelstuk een geheel eigen karakter en kleurschakeringen. Opvallend bij deze collectie zijn de speelse vormgeving van de metalen poten en de metalen accenten. Het tafelblad van de salontafel heeft letterlijk en figuurlijk een bijzondere twist.

Natuurlijk design
Dankzij de prachtige kleurschakeringen en vlamtekening van het dikke eikenfineer, heeft de Janella collectie een warme natuurlijke uitstraling. Dit wordt versterkt door de kleur Choco Brown. Het fineer is handmatig bewerkt, waardoor het een mooi doorleeft uiterlijk heeft gekregen, dit geeft de meubels een eigen karakter. De donkere accentkleur zorgt voor een eigentijdse finishing touch.

Praktische details
Alle deuren en laden zijn voorzien van een soft-closingsysteem, waardoor ze zachtjes sluiten. Een aantal meubels is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat er voor elk interieur een passend dressoir, lowboard of eetkamertafel te vinden is. Sfeervol en praktisch is de geïntegreerde ledverlichting in een aantal kasten.

Styling tips
Styling tips

Natuurlijk stylen

Wil je het interieur een natuurlijke look geven, werk dan met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren. Wol, jute, metaal, linnen, het zijn materialen die het natuurlijke karakter van je interieur versterken. Groen mag in dit interieur – en eigenlijk in geen enkel interieur – niet ontbreken. Zet planten niet in een bloempont, maar bijvoorbeeld in een mooie mand.

Kleurtips:
Kies voor natuurlijke kleuren, zoals grijs, wit en beige. Maar ook warme roze tinten, of mosterdgeel komen goed tot zijn recht in een natuurlijk interieur.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Alle woonstijlen